Monday, January 17, 2011

Kisah Malam Pertama Aku,wah Macam syok je kan

 
Wah,lain macam jek bunyinye post aku kali ni. Mungkin Korang syok kan dengan post aku kali ni. Agak menarik la sebab rata2 manusia di muka bumi ni memang sukakan citer malam pertama yang sebegini. Haha kalo korang x suka la kan memang something wrong la pada naluri semulajadi korang tu hehe.

Agak-agak la kan, camne kisah malam pertama aku ye? tapi bagi aku la kan ianya memang pengalaman yang tak dapat dilupakan dan tak tergambar dengan kata-kata. Bayangkanlah da lame aku tunggu saat-saat ni untuk memilikinya, akhirnya hajat aku tercapai la jugak.

Ni aku nak citer la sikit kisah malam pertama aku. Kisah malam pertama aku biasa jer. Aku yg bukak kan, pastu gosok-gosok belek-belek la yg mane patut, push the right button, pastu cucuk n terus main. Takde maknenye dah nak kiss kiss dulu. Aku da tak tahan dah pasal lame sangat dah aku tunggu. Dekat setengah tahun jugak laaa kumpul duit.Bayangkan gile la aku menunggu setengah tahun tu, fuh!!.

First main memang la terkial-kial gak kan. carik tempat mane yg harus tekan. Dalam setengah jam camtuh ok dah. Dah familiar la orang kata hehehehe. First time main dekat 3 jam aku balun sampai panas giler. Hehehehe mmg layan la....macam budak2 pon ade.

Fuh, itu laa pengalaman malam pertama aku main PS2 mase baru beli 6 tahun sudah. Amacam?, dasat kan…
Korang punye kisah malam pertama pulak macam mane pulak ye? kongsi la kat sini hehehehe

agak2 la kan ape yg korang fikir sejak dari td? hahahahha
Categories:

7 comments:

  1. hahaa , tak pk apa pun , da agk daah , mesti ada kena ngena ngan gadget ;p

    ReplyDelete
  2. taik owh ko wan..-lin-

    ReplyDelete
  3. :) :) :)
    dah agak dah
    terbaeekkk!!!!

    singgah dari mknace unlimited

    ReplyDelete
  4. sengaall laa..pergh..terbaekk dari ladang!!!

    ReplyDelete
  5. hahaha sengal sangat sandx! hahahha

    ReplyDelete
  6. gila pnya story...hahaha...
    mcm nie yer mlm prtama kamoo..kikikiki

    ReplyDelete