Sunday, May 22, 2011

Kreativiti Terhadap Tembikai Yang Pelbagai


Ah haaa.... ehem2, dah lama jugak la sandx x update blog dengan entry yang macam ni. Menjadi satu kerinduan untuk update semula mende2 cegini. Al-maklumlah, selama ni sandx bnyak membebel je dekat blog macam entry2 yang sebelum ni. Biasalah kan, sandx update blog berdasarkan pengalaman dan ape yang sandx lalui dalam kehidupan seharian.

Hari ni sandx x nak cakap banyak, kengkorang tngok la sendiri tembikai2 yang dah diubahsuai oleh mereka yang boleh tahan nakalnye jugak, tp creative. Sandx sendiri x reti nak wat mende tu semua, sandx reti makan je. hehehe...jom tngokk.............

Cuba korang tengok muka pakcik tembikai ni, cute2 je kan.Muke die mcm tgh hairan pon ade gak

Agaknye pakcik tu pelik bile tngok kawan die jadi mcm ni kot.

Ada pulak yang diukir jadi burung hantu

Suke menengok kegigihan die ni berenenag, haha

Sekali tngok macam mona lisa la pulak, hahaha dah jadi tembikai ye frame gambar  tu...

dan ada jugak yang mengambil kesempatan untuk menggayakannya

Sandx musykil yang menatang sekor ni, entah mana sesat, haaha ape kaitan ngn tembikai kan...
luasnya mulut die....

x tau la menda yang diorang wat ngan tembikai ni.

Sandx pon x tau kenapa ngn tembikai ni, agaknya kehausan kot atau terhantuk ngan kepala paip...haha

Ada jugak yang buat penyu ye...tgh bertelor agaknye

Dan yang paling penting, pakcik2 yang menjual tembikai ni juga x mau melepaskan peluang untuk masuk blog ni dengan aksi mereka yang tersendiri...hehe

Dan yang paling sandx suka,  kereta pon dah macam ala2 tembikai, ni mesti peminat tembikai tegar ni

P/s : Dan yang paling penting, tembikai mmg terbaeekk, sandx suka tembikai susu...hehe jom makan tembikai sesama kalo jumpe sandx..hehe.
Categories:

26 comments:

  1. pic plg ats.. pakcik potato!! hehe.. ^__^

    ReplyDelete
  2. mcm ne pkcik tu junjung tembikai tu??serius kagum,haha

    ReplyDelete
  3. kt umah da stu tembikai..leh try r..da idea tk nk wat ukiran pe?hehe

    ReplyDelete
  4. mcm2 jd dgn tembikai pun...kreatif...

    ReplyDelete
  5. asyik tembikai je kena ukir.. apa kata ukir cendawan lak hahak

    ReplyDelete
  6. geli tengok.nak makan pon tak lalu =(

    ReplyDelete
  7. sedapnya tembikai.....nyaman kalau makan ditengahari kan sandx

    ReplyDelete
  8. memang menarik..
    nak makan pun rasa mcm rugi..
    penat2 buat..hehehe

    ReplyDelete
  9. alahai. macam horror je gaye kene toreh. tp menarik ^^

    ReplyDelete
  10. kreativ betul org2 ni..
    heheh :))

    ReplyDelete
  11. kretif betul..tapi dh xde selera nak makan...hahahha

    ReplyDelete
  12. kreatif ni bro..aku suka tpi aku x akan makan tembikai yang dah dirobek sana sini heheh..x gerun makan tembikai yang diarca pelik hahaha2...

    ReplyDelete
  13. kalau dh kreatif,smua bnda pun jdi..hehehe :)

    ReplyDelete
  14. Ish ni kalau bagi makan free pun tak nak lah..Dah tak selera..Anyway it's creative

    ReplyDelete
  15. hehehhe...der..meleleh liur nie tgk tembikai tu..huhuhu...beta suka makan tembikai....

    ReplyDelete
  16. woahh... siyes kreatif! tpi yg kete tu... haha trlbeh kreatif

    ReplyDelete