Sunday, May 22, 2011

jom Download Game Silat dan ninja!!!


Hari ni sandx x mau berceloteh panjang. Bnyak hari la jugak masa tertangguh untuk update blog kbetulan 3 hari sandx demam panas. Badan panas n kepala pening yang teramat. Dan dalam tempoh tu jugak lah Rakan blogger kita Telordibasuh atau Abdul Hakim Bin Mohd Kamal telah kembali ke Rahmatullah. Sandx terasa la jugak atas pemergian arwah. Sbb sandx antara peminat yang rajin bertandang ke Blog tersebut. Alfatihah untuk arwah.

Berbalik kepada tajuk entry ni. Disebabkan sandx ni peminat Seni beladiri Terutamanya silat, maka hari ni sandx upload satu game flash yan berkaitan seni beladiri tu. Just simple game tp enjoy. Game silat ni lebih kepada indonesia, Tp x pe la janji silat dan korang pon boleyh main kan. Di samping tu sandx ade upload satu game ninja didalam tu. Semuanya dalam satu folder.

Tapi selepas download, pastikan korang semua tekan right click n Extract file. sbb sandx dah compress itu file. dalam tu ade la gamenyer. so enjoy ngan game tu..... link download ade kat bawah sekali. oh ye, kalo korang nak main secare on9, game tu ade kat bawah ni,game yang dekat bawah ni sandx x uplod, so enjoy la korang ye...hehhee

Korang boleh pilih style rambut,pakaian dan isi la name korang yg cute tu

untuk tambahkan stamina dan power, korang ken beli item tu. nk beli point kene cukup


salah satu aksi perlawanan.


Gunakan Key = A,S,D, space dan button arrow

Link download : ---> Pencak silat game




2 comments:

  1. waahhh skrg sandx men game plak ek? mcm best je. hihi

    ReplyDelete
  2. best gilak men game ni~! thanks!! :D

    ReplyDelete