Saturday, May 28, 2011

Helah Microsoft dan Yahudi


Assalamualaikum pembaca blog Sandx, Hari ni sandx nak dedahkan sesuatu kepada kengkorang semua. Mungkin ianya sesuatu yang korang tak pernah tau dan tak pernah amik tau. Seperti yang korang semua maklum, Windows dan syarikat micrsoft amat dikenali oleh masyarakat dunia. Malah menguasai pasaran dunia dari segi penggunaan Operating sistem yang kita kenali sebagai Windows.

Namun begitu kita tak pernah tau ape yang tersirat disebalik microsoft tersebut. Mungkin ianya sesuatu yang baru bagi sesetengah pembaca dan mungkin juga ianya sesuatu yang sudah biasa bagi yang dah didedahkan dengan sesuatu yang macam ni. Tapi tak mengapa la kan, kita sekadar kongsi bersama ilmu dan pengetahuan ni kepada rakan2 kita yang lain

Ok, untuk ape yang sandx tunjukkan kat bawah ni, korang just follow n ikut step yang sandx tunjukkan kat bawah ni....selamat mencuba..

1. LAMBANG YAHUDI
a) Buka kmputer/laptop anda pada Local Disk (C)
b) Program Files
c) Microsoft Office
d) MEDIA
e) CAGCAT10
f)cari gmbr b,nama J0285926. Korang akan jumpa gambar Lambang/bendera zionis Israel lengkap (persis dgn wrna aslinya) dgn lilin (sarana ibadah mereka)
g) So ape tggu lagi, delete je lah....



2. MANGKUK HAYUN DALAM MIcrosoft Word
a) bukak microsoft word
b) type Q33 NY
c) besarkan font size tu ke 48
d) tukar kan font tu ke WINGDINGS

hasilnya macam gambar kat bawah ni....ok.....zooommm



P/s : sekadar berkongsi, ape yang patut korang delete, delete lah ye....

Categories:

17 comments:

  1. ada agenda tersembunyi di sebalik logo2 itu sebenarnya...

    ReplyDelete
  2. syuxer dah tau tpi dah lupa..tq ingatkan hehe.:)

    ReplyDelete
  3. lor.. benda ni dah berabuk dah pun. isu lama r ni bro

    ReplyDelete
  4. Haha lapuk2 pon still ade yg x tau bro.....so x salah pon share sini.....

    ReplyDelete
  5. gambar itu suda delete. algkah baekny klw symbol tu difahami kan. musti byk lg yg tsembunyi. tengs for reminding wan. :)

    ReplyDelete
  6. hm..yg pastinye jgn la kite terpengaruh..

    ReplyDelete
  7. Berhati-hati dengan propaganda barat. Apa-apa pun, Awan kini menggunakan sistem Ubuntu Linux.

    ReplyDelete
  8. Awan Biru : Linux best ! :)

    HAHA :D dini tak jumpa pon sandx. myb sbb dini pkai tak ori punyer kot

    ReplyDelete
  9. T.kasih sudi kongsi juga w/pun isu sudah lama timbul. Baik untuk ingatkan semula..

    MSS sekarang pakai Ubuntu. Masih ada Window dalam ni tapi jadi Guest OS ja, haha.

    ReplyDelete
  10. Pernah gak terbaca pasal ni dulu..
    Yang no 1 tu.. bkn lambang yahudi je yg ada.. agama len pun ada.. islam ada gak
    Yang no 2 tu plak.. tu kononnye no pendaftaran kapal terbang yg langar wtc (11 sept) - aku rasa fake..

    p/s: kalo salah sila betulkan sy ek..

    ReplyDelete
  11. diorng dominate.. kuasa besar..

    ReplyDelete
  12. tak thu pun ape yang tersirat sebelum ini,,mkin bnyak lagi diorang cipta untuk memutar belitkan umat islam,,,semoga kita semua terselamat dari ancaman@anasir mereka,,

    ReplyDelete