Friday, January 14, 2011

Internet Download Manager v6.04. Keluaran Terbaru!!!

Kepada rakan-rakan di luar sana, hari ni aku nk share la satu software yang agak familiar ni dan diminati kebanyakan orang. Software downloader, Internet Download Manager v6.04 kebanyakan fungsi-fungsinya diperbaiki dan bnyak browser yang telah di fix kan dan ianya compatible dengan browser seperti Google Chrome, Google Video, Myspace TV dan lain laman yang popular.

Tidak seperti sebelum ni, bila korang tak dapat download video mahupun audio apabila menggunakan google chrome, tapi masalah tu sudah dapat diatasi dengan keluaran terbaru ni.

Seperti kebanyakan software lain, software ni merupakan software berbayar dan sememangnya agak mustahil la bagi sesetengah orang yang x tahu untuk memilikinya secara percuma. Tapi post aku kali ni, aku nak share la software ni kat korang secara percuma dan korang tak perlu mengeluarkan wang untuk memiliki software ni.Dan Fungsinya tetap sama seperti software berbayar.

Bagi aku, aku memang sangat menggemari software ni sebagaimana pengguna yang lain kerana korang x perlu copy URL untuk download video dalam youtube contohnya. sebab ia secara automatik akan keluar paparan untuk korang download video tersebut...Selamat mencuba!

Link Download

hanya click sahaja!Categories:

1 comment: