Thursday, February 3, 2011

Sandal Best dan Pelik Untuk Tatapan Korang

Ni namenye kasut bercawat
Fuh setelah beberapa hari tertangguh untuk update blog, akhirnya dapat jugak aku peluang dan kesempatan untuk update blog ni. Erm terfikir juga entry ape ye untuk sandx masukkan pada hari ni? akhirnya idea tu datang, ianya adalah mengenai tajuk yang seperti kengkorang semua baca diatas tu.

Dalam dunia ni banyak perkara yang pelik-pelik berlaku sedar atau tak sedar ianya tetap berlaku, ianya meliputi  
semua perkara termasuklah sandal.....haha jom tengok...



wah ade yang berbentuk zirafah ye? agak-agak cun tak kalo korang pakai?

Sesape yang minat boxing, ni ha ade sarung tinju untuk kaki... ingat tangan je ke boley bertinju? tinju gune kaki lagi best.

Ha yang nni best dan menarik, agak cun disebabkan kelernye yang cun tu.

Kasut ni pelik sikit ade unsur 18sx, tapi x pe aku da censored kan, so korang tak perlu risau bawak family bace blog ni, ianya tontonan umum...haha wah kantoi jugak, aku lupe nak censored kan bayang2 die, ops sorrrryyyy.. haha 

yang ni baik tak payah pakai kasut kan...haha

Wah ikan pon dihadikan sandal yek? macam selipar jepun ala-ala ikan....2 dalam satu, untuk makan dan untuk sarung ke kaki, tak senonoh betul kan...

Betul-betul mirip kaki korang

 
Ni kasut style aper ni? beli seluar sekali dengan kasut

Untuk pengetahuan korang  ni bukan ler sandal, ni hanyalah berus yang sengaja dijadikan sandal...wahaha

p/s Carilah sikit Sandal atau kasut yang ade brand sikit, baru nampak macho kan..haha

Categories:

15 comments:

  1. Apa sebenarnya tujuan sandal2 itu di promosikan? (nada yang sangat konfius dan bengang lepas tengok sandal berus and tak ada tapak, lebih2 lagi, sandal ikan.....)

    ReplyDelete
  2. hahahaha!! xD
    lawaklah entri abg kali ni... hehehe

    ReplyDelete
  3. haha...yg tak payah pakai kasut tu memang LOL

    ReplyDelete
  4. pape pon teropah still yang terbaik..he

    ReplyDelete
  5. nak yg last tu!ley wat akupuntur..hahah;p

    ReplyDelete
  6. HAHAHAHA. selipar ikan tu paling kelakar sekali. adehhh. xD

    ReplyDelete
  7. hahaha..kelakar la..sandel zirafah tu paling laku sekali kalau di jual :)

    ReplyDelete
  8. ehhehe.kelakar kau wan...sejak bila pandai buat lawak ni.........

    ReplyDelete
  9. mmg creativela siapa yang rajin buat sandal2 ni. xD

    ReplyDelete
  10. Kalau mendapat sambutan memang gempak arh xD

    ReplyDelete
  11. Salam ziarah…
    Jemput singgah di blog baru Sumanje
    Tentang Malaysia

    Nice sandle..tu...eh cam ade yg sama macam sumanje punya je.....
    Terima kasih atas kunjungan anda
    Semoga Ceria selalu dan happy blogging
    Dari ~~~SuManje~~~~~~~~~…………………

    :)..

    ReplyDelete